Pages

Τρίτη 27 Σεπτεμβρίου 2011

Η Google «κλείνει» τα 13!

Η Google «κλείνει» τα 13!Το ταξίδι για την κατάκτηση του κόσμου συνεχίζεται... Σήμερα η Goodle γιορτάζει την 13η επέτειο της και όπως είναι φυσικό άλλαξε το doodle με μια τούρτα.

Η Google είναι μια από τις μεγαλύτερες εταιρείες διαδικτυακών υπηρεσιών. Η λειτουργία του ξεκίνησε στης 27 Σεπτεμβρίου του 1998 με απώτερο στόχο να οργανώσει όλες τις πληροφορίες του κόσμου και να τις κάνει παγκόσμια διαθέσιμες.

Πέρασαν κιόλας 13 χρόνια από την ημέρα που οι Σεργκέι Μπριν και Λάρρυ Πέιτζ κατέθεσαν τα απαραίτητα έγγραφα για να ιδρύσουν τη Google Inc., και να ξεκινήσουν το ταξίδι τους για την κατάκτηση του κόσμου! Όλα ξεκίνησαν σαν μια κολεγιακή εργασία το 1996 για μια μηχανή αναζήτησης. Κανείς δεν μπορούσε να προβλέψει την εξέλιξη.

Σήμερα η μηχανή αναζήτησης google είναι μια από τις δημοφιλέστερες, ενώ οι φράσεις «κάνω google», «γκουγκλάρω» ή «μπαίνω στον γκούγκλη» είναι συνώνυμες με το «ψάχνω για πληροφορίες στο Διαδίκτυο».

Έρευνες αγοράς έδειξαν ότι τον Απρίλιο του 2007, η Google Inc. ανέλαβε την πρωτοκαθεδρία ως η διασημότερη εταιρία παγκοσμίως, εκτοπίζοντας έτσι τη Microsoft Corp.

newsbeast

Δεν υπάρχουν σχόλια: