Pages

Τετάρτη 28 Σεπτεμβρίου 2011

Κονστάντσο: «Η Άρσεναλ δεν είναι πια φόβητρο»

Κονστάντσο: «Η Άρσεναλ δεν είναι πια φόβητρο»Ο Ολυμπιακός μπορεί να νικήσει εάν παίξει έξυπνα Επικίνδυνη ναι, αλλά όχι η ομάδα φόβητρο η οποία ήταν τα προηγούμενα χρόνια. Με τον τρόπο αυτό ο Φράνκο Κονστάντσο σχολίασε την φετινή Άρσεναλ σε δηλώσεις του στο Skysports ενόψει του αποψινού αγώνα του Τσάμπιονς Λιγκ του Ολυμπιακού με την Αγγλική ομάδα.

«Η Άρσεναλ είναι πάντα μια επικίνδυνη ομάδα αλλά αυτή την σεζόν δεν προκαλεί τόσο τρόμο όπως και τα προηγούμενα χρόνια.
Έχει χάσει τον Φάμπρεγας και τον Νασρί, που ήταν πολλοί σημαντικοί και αυτό σημαίνει ότι δημιουργούν λιγότερες ευκαιρίες σε κάθε παιχνίδι. Δεν περιμένω το συνηθισμένο παιχνίδι των αγγλικών ομάδων αφού υπάρχουν διαφορές ανάμεσα στους «κανονιέρηδες» και στις άλλες ομάδες της Αγγλίας», τόνισε –αρχικά- ο τερματοφύλακας της ελληνικής ομάδας και συνέχισε:

«Η Άρσεναλ πάντα στο Λονδίνο είναι αρκετά επικίνδυνη. Όμως εμείς έχουμε ταξιδέψει με στόχο την νίκη, κι ένας βαθμός δεν θα είναι κακός. Όμως εμείς θέλουμε τρεις. Είναι ένα πολύ σημαντικό παιχνίδι για τον Ολυμπιακό. Εάν χάσουμε τότε οι πιθανότητες που έχουμε για πρόκριση στον επόμενο γύρο μειώνονται αρκετά. Το γκρουπ είναι δύσκολο, και έχουν όλες οι ομάδες ευκαιρία για περάσουν. Κάθε παιχνίδι για εμάς είναι κι ένας τελικός», τόνισε.

Στη συνέχεια ο Φράνκο Κονστάντσο αναφέρθηκε στην ήττα των «ερυθρόλευκων» από την Μαρσέιγ στο πρώτο παιχνίδι:

«Στο προηγούμενο παιχνίδι παίξαμε καλά και κρατήσαμε την μπάλα στην κατοχή μας αλλά στην Ευρώπη πρέπει να σκοράρεις και αυτό ήταν το πρόβλημά μας με την Μαρσέιγ. Σε αυτό το παιχνίδι υπάρχει αρκετή πίεση και στις δύο ομάδες γιατί εάν δεν πάρουν σήμερα την πρώτη τους νίκη τότε θα έχουνε κι άλλη πίεση στη συνέχεια.
Η Άρσεναλ είναι περισσότερο ευάλωτη αυτή την σεζόν και ο Ολυμπιακός μπορεί να νικήσει εάν παίξει έξυπνα», κατέληξε.

Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: