Pages

Παρασκευή 30 Σεπτεμβρίου 2011

Επενδυτής - βόμβα για τον Παναθηναϊκό!

Μετά τον Βγενόπουλο και τον Σαουδάραβα πρίγκιπα, ξένη εταιρεία εκδήλωσε ενδιαφέρον για την απόκτηση της ΠΑΕ Παναθηναϊκός. Οι πρώτες πληροφορίες αναφέρουν εταιρεία που σχετίζεται με τη Μάντσεστερ Σίτι! Όπως αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες και επιβεβαιώνει ο Παναθηναϊκός, εκπρόσωπος ξένου Fund συναντήθηκε με ανθρώπους των πρασίνων στα γραφεία της ΠΑΕ και έδωσε τον φάκελο ενδιαφέροντος για την αγορά ολόκληρης της ΠΑΕ. Λέγεται Γιώργος Γεωργίου και με επίσημο έγγραφο έκανε την εκδήλωση ενδιαφέροντος.

Πρόκειται για νέο ενδιαφέρον και κανείς δεν γνωρίζει την χώρα προέλευσης. Πάντως, οι πρώτες πληροφορίες αναφέρουν πως η εταιρεία που έχει εκφράσει ενδιαφέρον σχετίζεται με τη Μάντσεστερ Σίτι, καθώς είχε μεσολαβήσει για να μπει η εταιρεία του Αμπου Ντάμπι στην αγγλική ομάδα. Είναι εταιρία από τα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα, που εδρεύει στην Αγγλία, μεσολάβησε για την αγορά των «σίτιζενς» και ονομάζεται PCP Capital Partners. Τη διευθύνει η 38χρονη επιχειρηματίας Αμάντα Στέιβλι.

Οι εκπρόσωποι της εταιρείας είχαν -μυστικα- συνάντηση με στελέχη της ΠΑΕ Παναθηναϊκός. Σε αυτή παραδόθηκε φάκελος για εκδήλωση ενδιαφέροντος αγοράς της ομάδας.

Το θέμα χειρίζεται ο πρόεδρος του Παναθηναϊκού, Δημήτρης Γόντικας. Φυσικά, αν ισχύει κάτι τέτοιο μπορείτε να καταλάβετε για πόσο μεγάλο μέγεθος πρόκειται. Από το πράσινο στρατόπεδο αναφέρουν πως το ενδιαφέρον θα συζητηθεί στο επόμενο Διοικητικό Συμβούλιο μετά τη γενική συνέλευση.

GAZZETTA.GR

Δεν υπάρχουν σχόλια: