Pages

Τετάρτη 28 Σεπτεμβρίου 2011

Βαρδινογιάννης: «Πήγαμε ένα βήμα μπροστά»

Η αποστολή του πληρεξούσιου από τον πρίγκιπα στον δικηγόρο του είναι η αρχή για τη διαπραγμάτευση με στόχο... τη μεταβίβαση του 54,7% των μετοχών της ΠΑΕ ΠΑΟ. Σύμφωνα με πληροφορίες ο λόγος που ο Τζίγγερ όλες αυτές τις ημέρες δεν «έκαιγε» την υπόθεση είναι ότι γνώριζε ότι υπήρχε πρίγκιπας με μεγάλη περιουσία.

Ο Γιάννης Β.Βαρδινογιάννης έλεγε χθες ότι ουσιαστικά ισχύει και πάλι η πρόταση του Βλάση Τσάκα στον Δημήτρη Γόντικα και από το περιβάλλον του διέρρεε ότι « η σημερινή εξέλιξη είναι ένα θετικό βήμα.

Πλέον αρχίζουν οι συζητήσεις μέσω των δικηγόρων και περιμένουμε και την αποστολή του προτύπου πληρεξούσιου για να προχωρήσουμε σε λεπτομέρειες». Η οικογένεια Βαρδινογιάννη είναι πλήρως ενημερωμένη για όλο το θέμα και στο μόνο που έχει αντιρρήσεις είναι οι συνεχείς εμφανίσεις του Βλάση Τσάκα και οι καθημερινές δηλώσεις.

Σύμφωνα με τον νόμο τις μετοχές μπορεί να τις έχει ξένος αρκεί ο πρόεδρος και τα μέλη του ΔΣ να είναι Έλληνες υπήκοοι. Από την πλευρά του πρίγκιπα ειπώθηκε ότι μόλις επέλθει η συμφωνία θα κατατεθούν σε εάν τραπεζικό λογαριασμό οι μετοχές του Γιάννη Βαρδινογιάννη και τα 20 εκ. ευρώ από πλευράς πρίγκιπα.
protothema.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: