Pages

Πέμπτη 29 Σεπτεμβρίου 2011

Άλλα ο Στρος-Καν, άλλα η Μπανόν και στο τετ-α-τετ...

Επιμένουν στις θέσεις τους... Στις θέσεις τους επέμειναν ο τέως γενικός διευθυντής του Διεθνούς Νομισματικού Ταμείου, Ντομινίκ Στρος-Καν, και η δημοσιογράφος Τριστάν Μπανόν, η οποία τον κατηγορεί για απόπειρα βιασμού το 2003, στην κατ' αντιπαράσταση εξέταση που διοργανώθηκε στο Παρίσι από την αστυνομία, δήλωσε στο Γαλλικό Πρακτορείο ο δικηγόρος του Στρος-Καν, Ανρί Λεκλέρκ.

«Ο Ντομινίκ Στρος-Καν επέμεινε στη θέση του και εκείνη το ίδιο» δήλωσε ο δικηγόρος, ο οποίος αρνήθηκε να διευκρινίσει περαιτέρω σχετικά με την κατ' αντιπαράσταση εξέταση.

Στην ερώτηση αν ο πρώην γενικός διευθυντής του ΔΝΤ εξέφρασε τη λύπη του, ο Λεκλέρκ απάντησε: «Δεν υπάρχει κανένας λόγος να ζητήσει συγγνώμη».

Η κατ' αντιπαράσταση εξέταση διήρκεσε 2,5 ώρες και έγινε στην έδρα της Υπηρεσίας Καταπολέμησης Εγκλημάτων κατά Προσώπων στο νότιο Παρίσι.

Ο Στρος-Καν δήλωσε στις 18 Σεπτεμβρίου στο τηλεοπτικό δίκτυο TF1 ότι δεν ασκήθηκε «καμία βία» στην Τριστάν Μπανόν κατά τη συνάντησή τους το 2003, κατά την οποία η νεαρή γυναίκα τον κατηγορεί ότι αποπειράθηκε να τη βιάσει.

Ο τέως ισχυρός άνδρας του ΔΝΤ είχε παραδεχτεί ωστόσο ότι είχε προσπαθήσει να την φιλήσει...
protothema.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: