Pages

Τρίτη 30 Αυγούστου 2011

Και Αργυρώ και Άκης στο «Πρωινό mou»

Και Αργυρώ και Άκης στο «Πρωινό mou»Η Μαίρη Συνατσάκη το τρίτο πρόσωπο που «φλερτάρει» με το Mega Συνεργασίες που θα προκαλέσουν το ενδιαφέρον των τηλεθεατών ετοιμάζουν η Φαίη Σκορδά και ο Γιώργος Λιάγκας, προκειμένου να διατηρήσουν την πρωτιά και στη νέα σεζόν.

Οι πρώτες κρούσεις έπιασαν τόπο αφού θεωρείται κάτι περισσότερο από σίγουρο ότι η πλέον πολυσυζητημένη μαγείρισσα Αργυρώ Μπαρμπαρίγου ενέδωσε στο κάλεσμά τους. Η Μπαρμπαρίγου, ωστόσο, δε θα είναι μόνη της στην κουζίνα. Σε ρόλο guest θα εναλλάσσεται με τον Άκη Πετρετζίκη, ο οποίος πέρυσι τα πήγε πολύ καλά.

Το τρίτο πρόσωπο που φλερτάρει με το πρωινό του Mεγάλου Καναλιού είναι η Μαίρη Συνατσάκη. Μήλο της Έριδος ανάμεσα σε ΑΝΤ1 και MEGA, αν δεν προχωρήσει στην παρουσίαση του «Master Chef 2», θεωρείται σχεδόν σίγουρο πως θα την δούμε σε κάποια μόνιμη στήλη του «Πρωινού mou».

Το μεγάλο ζήτημα της εκπομπής, η θέση του αρχισυντάκτη, μάλλον οδεύει προς λύση. Η Αγγελική Γιαννακοπούλου, αρχισυντάκτρια του «Just the 2 of us», είναι πιθανό να μετακομίσει στην πρωινή ζώνη. Στην παρέα επιστρέφει και η Σάσα Σταμάτη.
newsbeast

Δεν υπάρχουν σχόλια: