Pages

Πέμπτη 25 Αυγούστου 2011

Έγινε σχεδιάστρια μόδας η Lady Gaga

Αναμφισβήτητα, η Lady Gaga έχει φορέσει τα πάντα: από φορέματα φτιαγμένα από ωμό κρέας, μέχρι... υπερμεγέθεις κοθόρνους και καπέλα σε σχήμα τηλεφώνου αλλά και όλων των ειδών τις περούκες.

Πολλά από τα outfit της 25χρονης ποπ σταρ, δημιουργήθηκαν από τον δικό της οίκο House Of Gaga και σε συνεργασία με τον καλό της φίλο, σχεδιαστή και στυλίστα Nicola Formichetti.

«Με την Gaga θέλουμε να καταστρέψουμε τη μόδα και να αρχίσουμε από την αρχή γιατί την αγαπάμε πολύ και θέλουμε να κάνουμε κάτι φρέσκο», έχει δηλώσει εκείνος. Έτσι, δεν αποτέλεσε έκπληξη η είδηση πως η Lady Gaga ετοιμάζει
μία δική της προσωπική σειρά ρούχων.

Αυτή τη φορά, όμως η Lady Gaga δεν θα συνεργαστεί με τον Formichetti αλλά με τη μικρότερη αδερφή της, Ναταλί Τζερμανότα, η οποία είναι 19 χρονών και ασχολείται με το σχέδιο μόδας. Συγκεκριμένα, μόλις ολοκλήρωσε τον πρώτο χρόνο των σπουδών της στο Parsons The New School for Design στη Νέα Υόρκη.

Οι δύο αδερφές έχουν συνεργαστεί ξανά στο παρελθόν, όταν η Ναταλί έκανε μία καμέο εμφάνιση στο βιντεοκλίπ του τραγουδιού Telephone. Άτομα από το περιβάλλον τους, αναφέρουν ότι η Ναταλί είναι ακόμη πιο εκκεντρική από τη Gaga, όμως η κολεξιόν τους θέλουν να είναι φυσιολογική και να φοριέται εύκολα.

Το στυλ της Lady Gaga το τελευταίο διάστημα έγινε πιο «καθώς πρέπει», μετά τη φιλία της με την Donatella Versace. Η σχέση τους ξεκίνησε όταν η Gaga επέλεξε να φορέσει vntage Versace στο βιντεοκλίπ του τραγουδιού της «Edge of Glory».

Όταν η Donatella επαίνεσε το ταλέντο της, η Gaga την ευχαρίστησε, λέγοντας ότι για τους επόμενους δύο μήνες θα φορούσε μόνο δημιουργίες του οίκου. «Η Gaga έγινε φίλη με την Donatella και μοιράζονται την αγάπη τους για τη μόδα και τις ιταλικές ρίζες τους».
Πηγή: yupi

Δεν υπάρχουν σχόλια: