Pages

Σάββατο 27 Αυγούστου 2011

Έπεσαν οι υπογραφές

Έπεσαν οι υπογραφές«Κόκκινος Ταύρος» για άλλη μία χρονιά ο Γουέμπερ Πιλότος της Red Bull για ακόμη μία σεζόν, 2012, θα είναι ο Μαρκ Γουέμπερ, ύστερα από την ανακοίνωση των «κόκκινων ταύρων».

Οι δύο πλευρές τα είχαν βρει κατά τη διάρκεια της καλοκαιρινής διακοπής και το μόνο που απέμενε ήταν τα τυπικά για να επεκταθεί η συνεργασία τους.

Ικανοποιημένος με την εν λόγω εξέλιξη είναι ο Γουέμπερ, ο οποίος διαβεβαίωσε την ομάδα, πως σε κάθε γκραν πρι θα δίνει τον καλύτερό του εαυτό, ώστε να προσφέρει, όσα περισσότερα μπορεί.

«Θέλω να συνεχίζω να αγωνίζομαι στο πιο υψηλό επίπεδο της Φόρμουλα 1, έτσι ήταν πολύ καλό να παραμείνω στη Red Bull για ακόμη ένα χρόνο. Τα κίνητρα μου για να πετυχαίνω καλύτερα αποτελέσματα για μένα, αλλά και για την ομάδα είναι ακόμη πολλά. Τα προηγούμενα πέντε χρόνια έχουμε δουλέψει πολύ σκληρά και έχουμε αποδείξει πως μπορούμε να φτιάξουμε ένα ανταγωνιστικό μονοθέσιο. Είμαι έτοιμος να «αγγίζω» τα όρια σε κάθε γκραν πρι του 2012», ήταν τα λόγια του Αυστραλού πιλότου.

Σίγουρος για την επέκταση της συνεργασίας τους ήταν το αφεντικό της Red Bull, Κρίστιαν Χόρνερ.

«Όταν καθίσαμε και αρχίσαμε να μιλάμε για το 2012, ήταν προφανές πως θα συμφωνούσαμε για την επέκταση. Ο Μαρκ ξέρει καλά την ομάδα, καθώς είναι μαζί μας από το 2007. Το δίδυμο Γουέμπερ- Φέτελ είναι πολύ δυνατό, πιέζουν ο ένας τον άλλον και θέλουμε να το διατηρήσουμε για τέταρτη χρονιά», ανέφερε ο Χόρνερ.

Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: