Pages

Κυριακή 24 Ιουλίου 2011

Συγκινητικές οι εικόνες έξω από το σπίτι της Winehouse

Συγκινητικές οι εικόνες έξω από το σπίτι της WinehouseΣεβασμό της ιδιωτικής ζωής ζήτησαν οι γονείς της Φόρο τιμής αποτίει η πενθούσα οικογένεια της Amy Winehouse στην τραγουδίστρια με το σπάνιο φωνητικό χάρισμα, την ώρα που οι θαυμαστές αφήνουν τσιγάρα, μπίρες και κεριά αναμμένα, στον αυτοσχέδιο τόπο προσκυνήματος μπροστά από το διαμέρισμά της στο Λονδίνο, όπου βρέθηκε νεκρή στην ηλικία των 27.

Ο πατέρας της τραγουδίστριας, Μιτς και η μητέρα της Τζάνις, δήλωσαν από κοινού: «Η οικογένειά μας από την απώλεια της Amy έχασε κυριολεκτικά την περιουσία της, ήταν η Amy όμορφη κόρη, αδελφή, ανηψιά. Αφήνει ένα πολύ μεγάλο κενό στις ζωές μας». Παράλληλα η οικογένεια της Winehouse ζήτησε «σεβασμό της ιδιωτικής ζωής».

Κι ενώ πλήθος κόσμου συρρέει στο σημείο έξω από το διαμέρισμα της , η δισκογραφική της εταιρεία γράφει στην ανακοίνωσή της ότι αγωνίζεται να αφομοιώσει, πώς έχασε για πάντα την ακριβή φίλη, τη συνάδελφο, αυτό το πιο εκπληκτικό καλλιτεχνικό ταλέντο και συμπληρώνει : «Πάντα θα φέρουμε στη μνήμη την σφύζουσα από ζωή Amy, γεμάτη από κέφι, συντροφευμένη από νεαρές γυναίκες που πάσχιζαν να την κάνουν να νιώθει ωραία. Χάσαμε ένα πολύ ξεχωριστό πρόσωπο, ένα μέλος της οικογένειάς μας».

Ο ηθοποιός Ράσελ Μπράντ, ανάμεσα σε ένα πλήθος επωνύμων που εκφράζει τα συλλυπητήριά του για το αδόκητο γεγονός, ο ίδιος αντιμέτωπος επίσης με εθισμό στις ναρκωτικές ουσίες, έγραψε σήμερα στο ισοτολόγιο του: «Επί σκηνής έβλεπα με δέος την Amy, αυτό το δέος που προκαλεί η ιδιοφυία... Μέσα απ τη σπάνια λεπτεπίλεπτη φύση της αυτή η φωνή, η τόσο δική της, που πήγαζε απ την κολυμβήθρα του μεγαλείου. Από την σαχλο-αρρώστια αυτή, χάσαμε μία όμορφη, ταλαντούχα γυναίκα». 

NEWSBEAST

Δεν υπάρχουν σχόλια: