Pages

Κυριακή 31 Ιουλίου 2011

Προς παραμονή ο Βιεϊρίνια

Προς παραμονή ο ΒιεϊρίνιαΚλείνει τα αυτιά στις βρετανικές Σειρήνες Η νέα πρόταση της Μπλάκμπερν για την απόκτηση του Αντελίνο Βιεϊρίνια αναμένεται στις επόμενες ημέρες, ωστόσο ακόμη και να έρθει, αυτή φέρεται δύσκολα να τύχει θετικής ανταπόκρισης από την διοίκηση του ΠΑΟΚ. Και αυτό γιατί τα δεδομένα για την υπόθεση έχουν διαφοροποιηθεί αρκετά σε σχέση με τις προηγούμενες ημέρες.

Από την Αγγλία υπάρχουν πληροφορίες ότι η πρόθεση της διοίκησης της Μπλάκμπερν για την απόκτηση του Βιεϊρινια είναι τέτοια που μέσα στις επόμενες ημέρες θα κατατεθεί στην ελληνική ομάδα νέα πρόταση και μάλιστα, άκρως δελεαστική. Στην Αγγλική ομάδα πιστεύουν ότι ο Πορτογάλος μεσοεπιθετικός μπορεί να ανταπεξέλθει στις απαιτήσεις του αγγλικού πρωταθλήματος και έτσι, φέρονται έτοιμοι η πρόταση να αγγίζει και τα πέντε εκατομμύρια ευρώ.

Το ποσό αυτό είναι μεγάλο και στα στάνταρ που θα μπορούσαν τον ΠΑΟΚ να τον… υποχρεώσουν να πει «ΝΑΙ» στο ενδεχόμενο μιας τέτοιας πρότασης. Ωστόσο, κάποιοι στον «Δικεφάλο του Βορρά» εκτιμούν ότι δύσκολα ακόμη και με αυτή την πρόταση θα απαντήσουν θετικά.

Μεγάλο ρόλο σε αυτό παίζει η διαδικασία αλλαγής ιδιοκτησιακού καθεστώτος. Στην ΠΑΕ περιμένουν τους νέους επενδυτές και τα χρήματα που θα βάλουν. Έτσι δύσκολα θα μπουν σε διαδικασίες πώλησης του παίκτη καθώς η νέα διοίκηση μπορεί να μην επιθυμεί κάτι τέτοιο και σκοπό της είναι η ενδυνάμωση του ρόστερ ακόμη περισσότερο. Πάντως, η πρόθεση της νυν διοίκησης είναι να μην προχωρήσει σε μια τέτοια μεγάλη κίνηση εν αναμονή εισόδου από νέους επενδυτές.

Άλλο ένα σημαντικό στοιχείο είναι το τι συνέβη με την αποχώρηση του Βιτόλο. Ο Ισπανός έφυγε κάτι που προκάλεσε έντονες αντιδράσεις από τους οπαδούς. Αποδοκιμασίες, ύβρεις, ανακοινώσεις. Μπορεί κάποιος εύκολα να φανταστεί πως αυτό που θα ακολουθήσει σε μια πιθανή αποχώρηση του Βιεϊρίνια θα είναι πολύ μεγαλύτερο από ό,τι έγινε με τον Βιτόλο.

Και φυσικά, αυτό που δεν ξεχνούν στον «Δικέφάλο του Βορρά» είναι η πρόθεση του προπονητή της ομάδας. Ο Λάζλο Μπόλονι έχει δηλώσει ότι εάν αποφασίσουν από την διοίκηση να αποδεσμεύσουν κάποιους παίκτες, ανάμεσα στους οποίους είναι και ο Βιεϊρινια τότε, θα είναι καλό να θεωρήσουν δεδομένη και την πρόθεση του να αποχωρήσει από την ομάδα. Κάτι που δεν τίθεται θέμα πως στη διοίκηση του ΠΑΟΚ θέλουν να βρεθούν αντιμέτωποι.

Όλα τα παραπάνω στοιχεία καθιστούν την αποχώρηση του Αντελίνο Βιεϊρινια αρκετά δύσκολή…

Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: