Pages

Κυριακή 31 Ιουλίου 2011

Εβδομαδιαίος Απολογισμός!

Όπως και κάθε Κυριακή έτσι και σήμερα είμαστε εδώ για να διαβάσουμε τα καλύτερα στιγμιότυπα της εβδομάδας που μας πέρασε...
Ήδη ονειρεύομαι τις θάλασσες, τα εξωτικά μέρη, της χορεύτριες κλπ!
~Οπότε ξεκινάμε γρήγορα γρήγορα~

Νούμερο 8) Λόγω έλλειψης θεμάτων και ψώνιου θα σας πω για ακόμη μία φορά πως μπορείτε να μας ακολουθήσετε στο twitter tofantasma1 και στο facebook To fantasma!!! Επίσης μην ξεχάσετε να διαβάσετε το Campeon, Την άχρηστη είδηση της ημέρας, Τον κόσμο μέσα από τα μάτια ενός εφήβου, Τα μυστικά μιας μικρής κυρίας και Την Πλούσια Φτωχογειτονιά!!!

Νούμερο 7) Ο χαμός στη Νορβηγία συνεχίζεται! Λίγο πολύ τα ξέρετε ήδη οπότε να σας πω πως ο δράστης μπήκε φυλακή! Αλλά τι φυλακή? 5 αστέρων παρακαλώ... Τον λυπάμαι!!!!

Νούμερο 6) Είμαι σε πολύ καλή διάθεση σήμερα... Γιατί? Περιμένετε το νούμερο 1!!!!

What the fuck???

Νούμερο 5) Ο πόλεμος με τα ταξί συνεχίζεται... Οι οδηγοί δεν θα το βάλουν κάτω! Ούτε ο Ραγκούσης  φαίνεται διατεθημένος να κάνει πίσω... Για μια φήμη ζούμε, θα χάσει το κύρος του άμα κάνει πίσω οπότε λέει να αφήσει κάποιες οικογένειες να πεινάσουν! Διαβάστε επίσης Κίτρινος Πόλεμος!

Νούμερο 4) Η είδηση που στιγμάτισε την προηγούμενη εβδομάδα ήταν ο απρόσμενος θάνατος της Amy Whinehouse!!! Αυτή την εβδομάδα ήταν η κηδεία της!!! Οι δίσκοι της εκτοξεύτηκαν στην κορυφή των charts! Έτσι έγινε και με τον βασιλιά ΜJ!!!

Νούμερο 3) Στην κορυφή του κόσμου η Ελλάδα καθώς η γυναικεία ομάδα πόλο κέρδισε την υπερδύναμη Κίνα με 9-8 χαρίζοντας μας το χρυσό μετάλλιο και την απευθείας πρόκριση στους Ολυμπιακούς Αγώνες στο Λονδίνο το 2012!!! Πάντα τέτοια... Συγχαρητήρια!!!!

Νούμερο 2) Αυτό το καλοκαίρι θέλω να γλεντήσω.... 

~~~summer mood~~~

Νούμερο 1) Επιτέλουςςςςςςς... Ήρθε η ώρα να σας αποχαιρετήσω! Να πάρω τα κουβαδάκια μου και να πάω σε άλλη παραλία!!! Να έρθω να σας βρω στις παραλίες και να παίξουμε ρακέτες, να κάνουμε πύργους από άμμο, να φάμε μεζέδες, να πιούμε καφέ και ότι προκύψει.. ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙ :D Λοιπόν θα τα πούμε την επόμενη Δευτέρα!!! Μην ξεχάσετε να μπείτε να δείτε μια φωτογραφία με τον προορισμό μας!!! Ciao! Καλά να περνάτε ;)

Δεν υπάρχουν σχόλια: