Pages

Κυριακή 24 Ιουλίου 2011

Εβδομαδιαίος Απολογισμός

Εδώ είμαστε και αυτή την Κυριακή για να διαβάσουμε την ανασκόπηση της εβδομάδας που μας πέρασε!
Και επειδή τα πολλά λόγια είναι φτώχεια...
~Ξεκινάμε~

Νούμερο 8) Γεμάτο είναι το πρόγραμμα στο blog μας!!! Κάθε μέρα από Δευτέρα μέχρι Παρασκευή μπορείτε να απολαμβάνετε "Την άχρηστη είδηση της ημέρας". Κάθε Δευτέρα και Σάββατο διαβάζετε τη νέα στήλη "Campeon" αθλητικού περιεχομένου!  Οι Τετάρτες είναι συνδεδεμένες με "Τον κόσμο μέσα από τα μάτια ενός εφήβου" που αναλύει κοινωνικά και πολιτικά θέματα! Τις Πέμπτες μέσα από "Τα μυστικά μιας μικρής κυρίας" διαβάζετε θέματα σχετικά με τις ερωτικές σχέσεις! Οι Παρασκευές συνδέονται άμεσα με την "Πλούσια Φτωχογειτονιά" με θέματα επικαιρότητας ενώ τις Κυριακές διαβάζετε τον "Εβδομαδιαίο Απολογισμό"!

Νούμερο 7) Ημέρα θρήνου η χθεσινή για την Νορβηγία λόγω της έκρηξης σε κεντρικό κρατικό κτήριο με περίπου 12 νεκρούς και την τραγική δολοφονία 91 παιδιών που δεν έφταιξαν σε τίποτα! Τα πράγματα έχουν ξεφύγει!

Νούμερο 6) Μια μεγάλη συναυλία έδωσαν την εβδομάδα που μας πέρασε οι Πυξ Λαξ στο ΟΑΚΑ!!! 75.000 άνθρωποι είχαν την ευκαιρία να απολαύσουν το αγαπημένο τους συγκρότημα σε μια συναυλία που περίμεναν χρόνια! Ανάλογη συναυλία έγινε και στη Λάρισα!

Νούμερο 5) Πρώτο τραγούδι για σήμερα!!!



Νούμερο 4) Οι Bon Jovi επιτέλους στην Ελλάδα για μια συναυλία που δύσκολα θα ξεχαστεί! 60.000 θαυμαστές του θρυλικού συγκροτήματος τους απόλαυσαν από κοντά! Ο τραγουδιστής του συγκροτήματος μάλιστα βγήκε στη σκηνή κρατώντας μια ελληνική σημαία!!! Αυτά είναι...

Νούμερο 3) Να που τελικά τα ταξί έχουν δύναμη! Μια εβδομάδα απεργούν και έχουν φέρει τη χώρα άνω κάτω! Καλά κάνουν! πρέπει κάποτε οι Υπουργοί να καταλάβουν ότι δεν μπορούν να κάνουν ότι θέλουν!!!

Νούμερο 2) R.I.P. Amy...



Νούμερο 1) Μια είδηση που συγκλόνισε χθες τον κόσμο ήταν ο θάνατος της Amy Whinehouse!!! Η 27χρονη  τραγουδίστρια με την εξαιρετική φωνή είχε χρόνια πρόβλημα με το αλκοόλ και τα ναρκωτικά που όπως φαίνεται την κέρδισαν! Η αντίστροφη μέτρηση είχε ξεκινήσει εδώ και καιρό όπως είδαμε και από τη συναιλία της στο Βελιγράδι! Rest in peace!!!

Αυτά για σήμερα!! Τα λέμε αύριο με την "Άχρηστη είδηση της ημέρας"!!!

Υ.Γ. το φάντασμα θα παραμείνει κλειστό 1-8 Αυγούστου!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια: