Pages

Πέμπτη 28 Ιουλίου 2011

Στην Μάντσεστερ Σίτι ο Αγκουέρο

"Πολίτης" θα είναι από την επόμενη σεζόν ο Αργεντινός επιθετικός που θα αμείβεται με 225.000 ευρώ την εβδομάδα! Ο 23χρονος επιθετικός άφησε την Ατλέτικο Μαδρίτης καθώς η Μάντσεστερ Σίτι καλύπτει την ρήτρα των 45 εκατ. ευρώ. Ο ίδιος ο Αργεντινός επιβεβαίωσε, το μεσημέρι της Τετάρτης, μέσω “Twitter” πως η υπόθεση βρίσκεται στο τελικό της στάδιο αναφέροντας χαρακτηριστικά: “Μόλις έφτασα στο Μάντσεστερ, προκειμένου να διευθετήσω τις λεπτομέρειες της μεταγραφής μου στη Σίτι. Όλα είναι μια χαρά! Σε λίγο θα έχουμε εξελίξεις”.

Λίγο αργότερα με τον ίδιο τρόπο ανακοίνωσε ο ίδιος την μεταγραφή του. Ο Αργεντίνος στράικερ συγκεκριμένα έγραψε: "Πλέον θα παίζω για τη Μάντσεστερτ Σίτι. Είμαι ευτυχισμένος που ανήκω σ' αυτήν την ομάδα και που βρίσκομαι στην πόλη του Μάντσεστερ. Σας ευχαριστώ για την υποστήριξη".

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες ο Αγκουέρο έχει υπογράψει 5ετές συμβόλαιο με εβδομαδιαίες αποδοχές 225.000 ευρώ, γεγονός που τον κάνει έναν από τους πιο ακριβοπληρωμένους ποδοσφαιριστές στον κόσμο.
newsit

Δεν υπάρχουν σχόλια: