Pages

Τρίτη 26 Ιουλίου 2011

Θλίψη για τον ξαφνικό θάνατο της Amy Winehouse

Οι γονείς της Amy Winehouse επισκέφθηκαν την Δευτέρα το πρωί το διαμέρισμα όπου άφησε την τελευταία... της πνοή η 27χρονη τραγουδίστρια.Ο πατέρας της Mitch δήλωσε «συντετριμμένος», την ώρα που χαιρετούσε ορισμένους από τους θαυμαστές της που εξακολουθούν να βρίσκονται έξω από το σπίτι της.Το πεζοδρόμιο έξω από την κατοικία της έχει γεμίσει με λουλούδια, φωτογραφίες, κάρτες και κεριά που έχουν αφήσει θαυμαστές της. «Δεν μπορώ να σας πω τί σημαίνει για μας που σας βλέπουμε συγκεντρωμένους εδώ», δήλωσε ο πατέρας της Amy, ενώ η μητέρα της ξέσπασε σε κλάματα διαβάζοντας τα μηνύματα που έχουν αφήσει οι θαυμαστές της κόρης της. Το απόγευμα της Δευτέρας η βρετανική αστυνομία ανακοίνωσε πως η αυτοψία που πραγματοποιήθηκε στην 27χρονη τραγουδίστρια δεν έδειξε τα αίτια θανάτου της, και πλέον αναμένονται τα αποτελέσματα των τοξικολογικών εξετάσεων, τα οποία θα ανακοινωθούν μέσα στις επόμενες εβδομάδες. Έρευνα διενεργείται για τον θάνατο της Winehouse. Η Winehouse, η οποία αντιμετώπιζε...
προβλήματα εθισμού στο αλκοόλ και τα ναρκωτικά, βρέθηκε το Σάββατο το απόγευμα νεκρή στο διαμέρισμά της στο Λονδίνο σε ηλικία 27 ετών.
Στο μεταξύ, ο εκπρόσωπος της τραγουδίστριας αποκάλυψε ορισμένες λεπτομέρειες για τον θάνατο της βραβευμένης τραγουδίστριας. Ο Chris Goodman, φίλος και εκπρόσωπος της εκλιπούσας καλλιτέχνιδας, τόνισε σε δηλώσεις του πως το άψυχο σώμα της Amy βρήκε ο σωματοφύλακας της, ο οποίος είχε αναλάβει να την προσέχει. Η Winehouse είχε πει στον σωματοφύλακα της πως θα πήγαινε για ύπνο στο δωμάτιο της, και όταν εκείνος πήγε να την ξυπνήσει, ανακάλυψε πως δεν ανέπνεε και κάλεσε αμέσως ασθενοφόρο. Σύμφωνα με τον Goodman, ο σωματοφύλακας σοκαρίστηκε, και μέχρι στιγμής κανείς δεν ξέρει πως πέθανε η τραγουδίστρια, παρά μόνο ότι πέθανε μόνη, στο κρεβάτι της.
Επίσης, οι πωλήσεις των album της Winehouse αυξήθηκαν κατά 37 φορές από την Παρασκευή ως το Σάββατο, ενώ οι πωλήσεις των tracks της κατά 23 φορές, σύμφωνα με στοιχεία της βιομηχανίας της μουσικής. Κάτι ανάλογο είχε συμβεί και το 2009 μετά τον θάνατο του Michael Jakcson.

ant1online

Δεν υπάρχουν σχόλια: