Pages

Τετάρτη 29 Ιουνίου 2011

Τραυματίστηκε ο Β' αντιπρόεδρος της ΠΟΕ-ΟΤΑ

Τραυματίστηκε ο Β' αντιπρόεδρος της ΠΟΕ-ΟΤΑΗ Ομοσπονδία καταγγέλλει τις επιθέσεις στον Ευαγγελισμό
Την απρόκλητη και βίαιη επίθεση των δυνάμεων των ΜΑΤ σε βάρος εργαζομένων-διαδηλωτών της Τοπικής Αυτοδιοίκησης, στο ύψος του νοσοκομείου Ευαγγελισμός καταγγέλλει με ανακοίνωσή της η ΠΟΕ-ΟΤΑ. Ανάμεσα στους τραυματίες ήταν και ο Β΄ Αντιπροέδρος της Εκτελεστικής Επιτροπής της Ομοσπονδίας Γιώργος Χαρίσης, ο οποίος διακομίστηκε με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ. στο Ννοσοκομείο Ευαγγελισμός έχοντας υποστεί τραύματα στο κεφάλι από σφοδρά χτυπήματα με γκλοπ. Ο κ. Χαρίσης έκανε ράμματα και βρίσκεται υπό παρακολούθηση από τους γιατρούς.

«Οι βίαιες και αδιάκριτες με άνωθεν εντολή επιθέσεις των Αστυνομικών Δυνάμεων δεν πρόκειται να κάμψουν το δίκαιο αγώνα των εργαζομένων. Το Μεσοπρόθεσμο Πρόγραμμα της κυβέρνησης γκρεμίζει κάθε δικαίωμα εργαζομένων, υποθηκεύει το μέλλον των Ελλήνων και ξεπουλά τη χώρα.

Μισθωτοί, άνεργοι και συνταξιούχοι, άνδρες και γυναίκες, μικροί και μεγάλοι, όλοι οι Έλληνες δεν πρόκειται να δεχθούν το «συμβόλαιο θανάτου» που υπογράφει η κυβέρνηση με την τρόικα προς όφελος των τοκογλύφων-δανειστών της χώρας και του μεγάλου κεφαλαίου» αναφέρει η ΠΟΕ-ΟΤΑ στην ανακοίνωσή της.


newsbeast

Δεν υπάρχουν σχόλια: