Pages

Κυριακή 26 Ιουνίου 2011

«Τελειώνει» ο Μαρινάκης!

Ο Βαγγέλης Μαρινάκης, όπως διαρρέει από κύκλους του Ολυμπιακού, θα παραιτηθεί από τη θέση του προέδρου της Σούπερ Λιγκ. Η πίεση που δέχεται και οι λόγοι που επικαλείται.

Η Λάρισα, η ΑΕΚ και ο Παναθηναϊκός εξέδωσαν το βράδυ του Σαββάτου ανακοινώσεις ζητώντας την παραίτηση τόσο του Βαγγέλη Μαρινάκη, όσο και του Γιώργου Μποροβήλου από τη διοργανώτρια αρχή, καθώς τα ονόματά τους εμπλέκονται στην υπόθεση με τα «στημένα».
Η πίεση φαίνεται πως απέφερε αποτέλεσμα, μια και ο Βαγγέλης Μαρινάκης θα παραιτηθεί από τη θέση του στη Σούπερ Λιγκ. Από «ερυθρόλευκες» πηγές ωστόσο, διαρρέει ότι ο λόγος που θα οδηγηθεί στην παραίτηση ο ισχυρός άνδρας των Πειραιωτών είναι άλλος, καθώς κανένας δεν έχει παραμείνει στην προεδρία της Σούπερ Λίγκας δεύτερο χρόνο και ο ίδιος θέλει να ακολουθήσει παρόμοιο δρόμο.

Υπενθυμίζεται πάντως ότι ο Μαρινάκης έχει αποσπάσει την ψήφο του ΔΣ της Σούπερ Λίγκας για δύο χρόνια και κατά συνέπεια, μόνο αν παραιτηθεί ή απολέσει την ψήφο εμπιστοσύνης από τις ομάδες του συνεταιρισμού, μπορεί να φύγει από πρόεδρος. Όλα αυτά βεβαίως, είναι οι πρώτες πληροφορίες που προέρχονται από «ερυθρόλευκους» κύκλους και θα πρέπει να περιμένουμε την επίσημη τοποθέτηση του ίδιου του Μαρινάκη, προτού γίνει αναφορά σε οριστικές αποφάσεις. 



GAZZETTA.GR

Δεν υπάρχουν σχόλια: