Pages

Πέμπτη 30 Ιουνίου 2011

Κοντά σε Φώτση η «Μπάρτσα»

Κοντά σε Φώτση η «Μπάρτσα»Διετές συμβόλαιο ετοιμάζουν οι Ισπανοί στο διεθνή φόργουορντ Μια ανάσα από το να φορέσει την φανέλα της Μπαρτσελόνα βρίσκεται ο Αντώνης Φώτσης. O φόργουορντ του Παναθηναϊκού αναμένεται να γίνει Καταλανός, εκτός αν προκύψει νέο ραντεβού με την «πράσινη» διοίκηση, κάτι που είναι δύσκολο.

Η πρόθεση της οικογένειας Γιαννακόπουλου να αποχωρήσει έχει καθυστερήσει σημαντικά το ραντεβού μαζί του για ανανέωση συμβολαίου με τον Παναθηναϊκό και οι Καταλανοί έσπευσαν να τον κάνουν δικό τους.

Η συνεργασία του Αντώνη Φώτση με τον Παναθηναϊκό έχει λήξει και έτσι είναι ελεύθερος να αναζητήσει που θα συνεχίσει την καριέρα του. Η Μπαρτσελόνα έχει πλησιάσει τον διεθνή παίκτη, του έχει προτείνει συμβόλαιο (διετές έναντι 1,5 εκατ. ευρώ το χρόνο) και φαίνεται πως έχει αποσπάσει την θετική του απάντηση.

Όλα όμως θα ξεκαθαρίσουν στο ραντεβού της Πέμπτης μεταξύ του Ζέλικο Ομπράντοβιτς και της οικογένειας Γιαννακόπουλου όπου θα κριθεί και το μέλλον του Φώτση στον Παναθηναϊκό με ζυγαριά να γέρνει στο μέρος της αποχώρησης του από τους πρωταθλητές Ελλάδας και Ευρώπης για το 2011.

Ο 51χρονος τεχνικός, που είχε χαρακτηρίσει απαραίτητη την παραμονή του Φώτση (όπως και των Τσαρτσαρή και Περπέρογλου, που επίσης μένουν ελεύθεροι) θα μιλήσει με τη διοίκηση της ΚΑΕ για να αποσαφηνιστούν οι προθέσεις της και να σχεδιάσει ο ίδιος το μέλλον. Της ομάδας, ενδεχομένως και το δικό του.

Ο 30χρονος διεθνής άσος θα κληθεί ουσιαστικά να καλύψει το κενό του Τέρενς Μόρις, που αποχώρησε. Αν ολοκληρωθεί η μεταγραφή του Φώτση στην Μπαρτσελόνα, θα είναι ο δεύτερος σταθμός στην καριέρα του στην Ισπανία μετά τη θητεία του στη Ρεάλ Μαδρίτης τη διετία 2003-2005, αλλά και τέταρτος στο εξωτερικό, καθώς έχει περάσει ακόμη από Γκρίζλις και Ντιναμό Μόσχας.

Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: