Pages

Πέμπτη 23 Ιουνίου 2011

Φρενίτιδα στην Κωνσταντινούπολη για το Ρονάλντο!

Την ημέρα των πρώτων γενεθλίων του και υπό δρακόντεια μέτρα ασφαλείας βάφτισε τον γιο του ο Cristiano Ronaldo! Mετά την κολυμπήθρα, ο άσος της μπάλας είχε προκαλέσει παραλήρημα στην Κωνσταντινούπολη όπου βρέθηκε για να εγκαινιάσει εμπορικό κέντρο... Η βάφτιση του Cristiano Ronaldo Junior έγινε την περασμένη Παρασκευή στο εκκλησάκι της αεροπορικής βάσης «Alochete» στην Πορτογαλία, σε στενό οικογενειακό και φιλικό κύκλο. Παράλληλα έγινε και η βάφτιση του ανιψιού του ποδοσφαιριστή, που πήρε το όνομα Denis.

Θέλοντας να φυλάξει μακριά από τα αδιάκριτα βλέμματα την στιγμή, ο Ronaldo προσέλαβε ιδιωτικούς φρουρούς ασφαλείας που κυκλοφορούσαν οπλισμένοι, ενώ ακολούθησε πάρτι στο σπίτι της αδερφής του, Catia. Το γλέντι «έντυσε» μουσικά ο Tony Carreira.

«Ήταν φανταστικά, πανέμορφα! Θέλαμε όμως να μοιραστούμε αυτή τη στιγμή με τους ανθρώπους που αγαπάμε», δήλωσε η Catia.

Μετά το «μπλουμ» του Ronaldo Junior, ο ποδοσφαιριστής και η σύντροφός του, Irina Shayk, προκάλεσαν παραλήρημα στην Κωνσταντινούπολη. Περίπου 5.000 άτομα βγήκαν στον δρόμο για να τους δουν από κοντά με αποτέλεσμα μία από τις
κεντρικότερες λεωφόρους της πόλης να κλείσει, ενώ τα εγκαίνια για τα οποία είχε κλειστεί ο ποδοσφαιριστής δεν έγιναν ποτέ, καθώς υπήρξε κίνδυνος για τον κόσμο που στριμώχτηκε στις τζαμαρίες του εμπορικού!

Μετά την Κωνσταντινούπολη, το ζευγάρι ταξίδεψε για τρεις ημέρες στην Αλικαρνασσό.
tvnea.blogspot.com

Δεν υπάρχουν σχόλια: