Pages

Παρασκευή 27 Μαΐου 2011

Η νέα ``χρυσή`` φυλακή του Strauss-Kahn

Οι αλλαγές των τελευταίων ημερών στον τρόπο διαβίωσης του Dominique Strauss-Kahn θα μπορούσαν να οδηγήσουν κάποιον άνθρωπο στην παράνοια. Δεν είναι και λίγο πράγμα να βρεθείς από τη λουξ σουίτα του Sofitel σε ένα κελί 12 τ.μ. των φυλακών Rikers και από εκεί πάλι πίσω σε ένα από τα πιο ακριβά διαμερίσματα του Manhattan. Γιατί ο πρώην επικεφαλής του ΔΝΤ εδώ και λίγες ώρες ζει σε ένα χλιδάτο διαμέρισμα 631 τ.μ., που, μεταξύ άλλων, διαθέτει: Aίθουσα σινεμά, σπα, ντους-καταρράκτες, γυμναστήριο και μία ταράτσα-υπερθέαμα, με την καλύτερη θέα της Νέας Υόρκης! Σε αυτό το σπίτι ο Strauss-Kahn συσκέπτεται καθημερινά με τους δικηγόρους του, για να χαράξει τη στρατηγική που θα τον αθωώσει από τις κατηγορίες για σεξουαλική επίθεση και απόπειρα βιασμού της καμαριέρας του Sofitel.

Το ενοίκιο του νέου σπιτιού είναι στα 50.000 δολάρια το μήνα και βρίσκεται στην οδό Franklin της περιοχής Tribeca, της πιο ακριβής περιοχής της Νέας Υόρκης.

Το διαμέρισμα έχει τέσσερα υπνοδωμάτια, πέντε λουτρά και η αξία του είναι στα 14 εκατομμύρια δολάρια.

Την πρώτη του νύχτα στο σπίτι ο Strauss-Kahn παρήγγειλε φιλέτο από το κοντινό εστιατόριο Landmarc και έκανε λογαριασμό 242,79 δολάρια.

Ο λόγος που μετακόμισε από το προηγούμενο διαμέρισμα του Broadway, σε αυτό της περιοχής Tribeca; Απλούστατα, στο προηγούμενο... βαρέθηκε, όπως είπαν οι δικηγόροι του. Αξίζει να αναφέρουμε ότι το ίδιο διαμέρισμα νοίκιαζε μέχρι πριν από λίγο καιρό η Cameron Diaz... 

akous.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: