Pages

Πέμπτη 26 Μαΐου 2011

Επέκταση συνεργασίας Olympic Air–Cyprus Airways

 Επέκταση συνεργασίας Olympic Air–Cyprus Airways
Από 1η Ιουνίου υλοποιείται το επόμενο στάδιο της συμφωνίας στρατηγικής συνεργασίας της Olympic Air με τις Κυπριακές Αερογραμμές, που …
έχει ήδη ξεκινήσει για τη θερινή περίοδο από τις 27 Μαρτίου 2011.

Οι Κυπριακές Αερογραμμές θα αξιοποιήσουν το εσωτερικό δίκτυο της Οlympic Air, προβάλλοντάς το μέσα από το διευρυμένο δίκτυο διανομής τους με πτήσεις κοινού κωδικού. Από την ίδια ημερομηνία ξεκινούν πτήσεις κοινού κωδικού από Λάρνακα προς Σόφια και Βουκουρέστι.

Οι προορισμοί στην Ελλάδα όπου πραγματοποιούνται πτήσεις κοινού κωδικού είναι: Αθήνα, Θεσσαλονίκη, Κέρκυρα, Ζάκυνθος, Ηράκλειο, Ιωάννινα, Αλεξανδρούπολη, Κεφαλονιά, Σαντορίνη, Μύκονος, Μυτιλήνη, Σάμος, Ρόδος, Κως, Χανιά, Καβάλα, Χίος και Λήμνος, διευρύνοντας σημαντικά τη γκάμα των επιλογών του ταξιδιωτικού κοινού.

Ανάμεσα στα οφέλη που θα απολαμβάνει το επιβατικό κοινό περιλαμβάνεται και η σύνδεση των προγραμμάτων πιστότητας για τους πελάτες των δύο εταιριών (SUNMILES και TRAVELAIR). Στο πλαίσιο αυτό θα προσφέρεται η δυνατότητα στους επιβάτες να κερδίζουν βαθμούς και μίλια ανεξάρτητα από την εταιρία με την οποία ταξιδεύουν (Olympic Air ή Κυπριακές Αερογραμμές) και να εξαργυρώνουν δωρεάν εισιτήρια στο δίκτυο των δύο εταιριών.

Ήδη οι διοικήσεις των δύο πλευρών επεξεργάζονται και άλλες δυνατότητες συνεργασίας προς όφελος του επιβατικού κοινού.

Δεν υπάρχουν σχόλια: