Pages

Σάββατο 28 Μαΐου 2011

ΖΩΝΤΑΝΑ Ο ΜΕΓΑΛΟΣ ΤΕΛΙΚΟΣ ΤΟΥ CHAMPIONS LEAGUE

CHAMPIONS LEAGUE DAY ΣΗΜΕΡΑ ΣΤΟ FANTASMA 
90+3' Τέλος της αναμέτρησης

90+2' Αλλαγή για την Μπαρτσελόνα. Στη θέση του Πέδρο ο Αφελάι.

90' Τρία τα λεπτά των καθυστερήσεων.

88' Αλλαγή για την Μπαρτσελόνα. Στη θέση του Άλβες ο Πουγιόλ.

86' Κίτρινη κάρτα στον Βαλντές.

85΄Αλλαγή για την Μπαρτσελόνα. Στη θέση του Βίγια ο Κεϊτά.

85’ Καλό σουτ του Νάνι, η μπάλα πέρασε δίπλα από το αριστερό δοκάρι του Βαλντές.

80' Κίτρινη κάρτα στον Βαλέντσια.

78’ Διαμαρτύρεται ο Γκιγκς για χέρι του Βίγια, σε ένα μαρκάρισμα του Ισπανού εντός περιοχής. Από το ριπλέι φάνηκε ότι το χέρι του επιθετικού των «μπλαουγκράνα» ήταν κολλημένο στο σώμα του και πολύ δύσκολα θα δινόταν ένα τέτοιο πέναλτι.

77’ Αλλαγή για την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Στη θέση του Κάρικ ο Σκόουλς.
70' Τεχνικό σουτ του Ρούνεϊ, άουτ πέρασε η μπάλα. 

69' ΓΚΟΛ! 3-1 η Μπαρτσελόνα!!!!Ο Βίγια με εξαιρετικό τεχνικό σουτ στο παραθυράκι δεν άφησε περιθώριο αντίδρασης στον Φαν Ντερ Σαρ. Ο Μέσι ξεκίνησε την προσπάθεια με τρομερές ντρίμπλες, ο Μπουσκέτς έστρωσε στον «Ελ Γκουάχε»!!!


68' Αλλαγή για την Γιουνάιτεντ. Ο Νάνι πήρε τη θέση του Φάμπιο. 
67’ Καλό μακρινό σουτ από τον Ινιέστα, η μπάλα στην αγκαλιά του Φαν Ντε Σαρ.

66': Ο Τσάβι -σχεδόν αμαρκάριστος- πιάνει δυνατό σουτ έξω από την περιοχή και αναγκάζει τον Φαν Ντερ Σαρ να πέσει στη δεξιά του γωνία και να αποκρούσει σε κόρνερ!

65': Νέα ευκαιρία για την Μπαρτσελόνα! Ο Άλβες βγαίνει "στην πλάτη" της άμυνας από δεξιά, γυρίζει την μπάλα, όμως το τακουνάκι που επιχειρεί ο Μέσι -στη μικρή περιοχή- αποκρούεται από τα σώματα!

63': Ο Μέσι κινείται ωραία και πιάνει συρτό σουτ -μέσα στην περιοχή και αριστερά- αλλά ο Φαν Ντερ Σαρ πέφτει και απομακρύνει στην κλειστή του γωνία.

62' - Κίτρινη κάρτα για τη Γιουνάιτεντ: Ο Παρκ έκανε ένα σκληρό μαρκάρισμα στον Ινιέστα.

60' - Κίτρινη κάρτα για την Μπαρτσελόνα: Τη βλέπει ο Άλβες, που έκανε ένα δυνατό τάκλιν στον Εβρά.

57': Προσωρινή διακοπή, μετά την εισβολή ενός οπαδού στον αγωνιστικό χώρο! Αφού οι υπεύθυνοι ασφαλείας τον απομακρύνουν, ο διαιτητής δίνει συνέχεια στο παιχνίδι. 

53' ΓΚΟΛ! 2-1 η Μπαρτσελόνα!!! Μετά από πάσα του Ινιέστα, ο Μέσι δοκίμασε το πόδι του έξω από την περιοχή, αφού κανείς δεν πήγε πάνω του, και νίκησε τον Φαν Ντερ Σαρ, ο οποίος φέρει μεγάλη ευθύνη καθώς η μπάλα πήγε κοντά το κέντρο της εστίας!!!!


52': Ευκαιρία για την Μπαρτσελόνα! Μετά από φοβερή μπαλιά του Τσάβι, ο Άλβες βγαίνει τετ α τετ με τον Φαν Ντερ Σαρ από δεξιά, αλλά το πλασέ που επιχειρεί, αποκρούεται σωτήρια με τα πόδια από τον Ολλανδό γκολκίπερ!

46': Έναρξη του β' μέρους

Τέλος ημιχρόνου. Πάμε για πίτσα και τα ξαναλέμε σε λίγο. 

32' ΓΚΟΛ! 1-1 η Γιουνάιτεντ!!!!!!  Ο Ρούνεϊ μετά από τρομερό συνδυασμό και πλασέ έφερε το ματς στα ίσα!Αν και υπήρχε οφσάιντ στην αρχη της φάσης

28' ΓΚΟΛ! 1-0 η Μπαρτσελόνα! Ο Τσάβι κράτησε τη μπάλα όσο έπρεπε, είδε τον Πέδρο που έκανε κίνηση, του πέρασε τη μπάλα και ο Ισπανός μεσοεπιθετικός με ψύχραιμο πλάσε άφησε τον Φαν Ντερ Σαρ όρθιο! 1-0 για τους Μπλαουγκράνα!!!
22': Άρχισαν να παίρνουν μπροστά οι "μπλαουγκράνα"! Ο Βίγια βρίσκεται ξανά σε καλή θέση -μέσα στην περιοχή και δεξιά, πιάνει χαμηλό σουτ στην απέναντι γωνία, αλλά ο Φαν Ντερ Σαρ πέφτει και μπλοκάρει!

20': Νέα καλή φάση για τους Καταλανούς! Αφού άλλαξε την μπάλα με τον Μέσι, ο Βίγια έπιασε δυνατό σουτ από το ύψος του ημικυκλίου και έστειλε την μπάλα ελάχιστα έξω από το αριστερό δοκάρι του Φαν Ντερ Σαρ!

16': Ευκαιρία για την Μπαρτσελόνα! Μετά από φάση διαρκείας, ο Τσάβι γυρίζει από δεξιά την μπάλα, αλλά ο Πέδρο -που βρίσκεται στην πορεία της μέσα στην περιοχή- δεν πλασάρει καλά και τη στέλνει έξω από το αριστερό δοκάρι!

15' - Σχεδόν... αφύσικα μεγάλο το πρέσινγκ που προσπαθεί να κάνει η Γιουνάιτεντ., οι Άγγλοι ίσως έχουν πιέσει μέχρι τώρα όσο πιέζουν σε άλλα ματς... μέχρι το ημίχρονο!

11': Προσπαθεί ν' απαντήσει η Μπαρτσελόνα! Ο Μέσι βγάζει ωραία μπαλιά για τον Βίγια, εκείνος μπαίνει από αριστερά και προσπαθεί να πλασάρει, αλλά ο Φέρντιναντ του βάζει την κόντρα και απομακρύνει σε κόρνερ.

10': Πρώτη καλή φάση στο ματς! Σε εξαιρετική κάθετη μπαλιά του Κάρικ, ο Πικέ κάνει κακό γύρισμα -προσπαθώντας να προλάβει τον Ρούνεϊ- αλλά ο Βαλντές δεν αιφνιδιάζεται και διώχνει την μπάλα!

8': Ο Ρούνεϊ προσπαθεί να εκμεταλλευτεί μια βαθιά μπαλιά που γίνεται "στην πλάτη" της άμυνας της Μπαρτσελόνα, όμως ο Βαλντές βγαίνει από την εστία του και προλαβαίνει να διώξει σε πλάγιο.

5': Διάθεση να πιέσουν ψηλά την Μπαρτσελόνα και να μην την αφήσουν να κάνει το παιχνίδι της δείχνουν στα πρώτα λεπτά οι παίκτες της Γιουνάιτεντ.

1': Έναρξη του αγώνα
Aναλυτικά οι συνθέσεις:

ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ (Πέπε Γκουαρντιόλα): Βαλντές, Αμπιντάλ, Πικέ, Μαστσεράνο, Άλβες, Μπουσκέτς, Τσάβι, Ινιέστα, Μέσι, Πέδρο, Βίγια

Στον πάγκο: Όιερ, Πουγιόλ, Κεϊτά, Αντριάνο, Τιάγκο, Αφελάι, Μπόγιαν

ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΓΙΟΥΝΑΪΤΕΝΤ (Σερ Άλεξ Φέργκιουσον): Φαν Ντερ Σαρ, Εβρά, Βίντιτς, Φέρντιναντ, Φάμπιο, Παρκ, Γκιγκς, Κάρικ, Βαλέντσια, Ερνάντες, Ρούνεϊ

Στον πάγκο: Κούστσακ, Σμόλινγκ, Φλέτσερ, Σκόουλς, Άντερσον, Νάνι, Όουεν

Δεν υπάρχουν σχόλια: