Pages

Σάββατο 30 Απριλίου 2011

Ο πρίγκιπας Harry ήταν μεθυσμένος στον βασιλικό γάμο του αδερφού του;


Ο πρίγκιπας Harry ήταν μεθυσμένος στον βασιλικό γάμο του αδερφού του;
  Μπορεί ο William να παντρευόταν χθες, αλλά όλοι τον Harry σχολίαζαν όλοι μετά το τέλος του γάμου
H εικόνα του Βρετανού που καταναλώνει αλκοόλ από το πρωί μέχρι το βράδυ να είναι γραφική και γνώριμή και απ'ότι φαίνεται επηρεάζει δεν επηρεάζει μόνο κοινούς θνητούς, αλλά και γαλαζοαίματους.

Ή τουλάχιστον έτσι διαλέξαμε εμείς να εξηγήσουμε, όπως και το μισό twitter την ευθυμία και την υπερβολική χαλαρότητα του πρίγκιπα Harry κατά τη διάρκεια του γάμου του αδερφού. Η εξήγηση φαντάζει απόλυτα λογικά αν σκεφτείτε πως στο πρωινό μπουφέ σέρβιραν λευκό κρασί και σαμπάνια.

Μάλλον ο Harry από την υπερβολική χαρά για το γάμου του William είπε να πιει και εκείνος για τις πρώτες ευχές ένα ποτήρι παραπάνω. Αυτό δεν θα το είχε προσέξει κανείς, αν εκατοντάδες κάμερες να δεν κατέγραφαν κάθε δευτερόλεπτο του γάμου, αλλά για κακή του τύχη οι φακός τον έπιασε να παραπατάει, να χαζογελάει και να κάνει γκριμάτσες καθ'ολή τη διάρκεια της τελετής.

Τα σχόλια στα social network ήταν πολλά για τον Harry, καθώς είναι γνωστό party animal και τα tabloids τον έχουν απαθανατίσει μεθυσμένο ουκ ολίγες φορές. Λογικό, λοιπόν, ο νους όλων να πηγαίνει στο κακό και όχι στην πιθανότητα να τα έκανε όλα αυτά απλά για να χαλαρώσει τον αδερφό του.

Ό,τι και να συμβαίνει τελικά τα κατάφερε και έκανε το William να νιώσει πιο άνετος και ήρεμος, ακόμα και με ένα τρόπο που δεν θα ενέκρινε το πρωτόκολλο. Εμείς σε καμία περίπτωση δεν κρίνουμε, γιατί βρίσκουμε το Harry διασκεδαστικό και γοητευτικό, ακόμα και όταν τολμά να εμφανιστεί σε ένα white tie event όπως αυτό, σε κατάστασης μέθης.
Εύγε νέε της Αγγλίας που που χαίρεσαι τη ζωή σου και δείχνεις την αδύναμη πλευρά που διακρίνει από κοινού κοινούς θνητούς και γαλαζοαίματους.

Δεν υπάρχουν σχόλια: