Pages

Παρασκευή 29 Απριλίου 2011

Τα «Μυστικά της Εδέμ» παίρνουν παράταση

Μετά από έντονες συσκέψεις και πιέσεις από τους ιθύνοντες του Mega, η Έλενα Ακρίτα και ο Γιώργος Κυρίτσης αποδέχτηκαν την πρόταση του Mega για παράταση των «Μυστικών της Εδέμ».
Οι δύο δημιουργοί δουλεύουν πυρετωδώς μαζί με την ομάδα τους για να ...τραβήξουν την ιστορία, χωρίς όμως να χάσουν το μυστικό της επιτυχίας. Σύμφωνα με την Espresso, η συγγραφικά ομάδα έγραφε τις εξελίξεις ακόμη και μέσα στις γιορτές του Πάσχα, προκειμένου να ολοκληρωθούν τα γυρίσματα μέσα στο καλοκαίρι.
Μάλιστα, οι δημιουργοί κρατούν επτασφράγιστο μυστικό τις εξελίξεις της σειράς ακόμη και από τους ίδιους τους ηθοποιούς, που παίρνουν λίγα- λίγα τα σενάρια των επόμενων επεισοδίων.
Το Μεγάλο Κανάλι αποφάσισε να διακόψει την προβολή της για τη φετινή σεζόν τέλη Μαΐου με αρχές Ιουνίου και να ξεκινήσει ξανά τον Οκτώβριο.  Η παρέα της "Φεγγαρόπετρας" θα συνεχίσει να...
βάζει φωτιά στα μηχανάκια τηλεθέασης μέχρι και τον Δεκέμβριο.
Σύμφωνα με την Espresso, οι σεναριογράφοι βρήκαν τρόπο ώστε το τελευταίο επεισόδιο της φετινής σεζόν να δημιουργήσει τεράστια αναμονή για τον επόμενο και τελευταίο κύκλο της επιτυχημένης σειράς.

Διαβάστε περισσότερα http://tvnea.blogspot.com

Δεν υπάρχουν σχόλια: