Pages

Τρίτη 26 Απριλίου 2011

Πέτρος Φιλιππίδης:"Κάθε νέος ηθοποιός πρέπει να ψωνιστεί"


«Κάθε νέος ηθοποιός οφείλει να ψωνιστεί στην αρχή», απαντά ο Πέτρος Φιλιππίδης που σε ερώτηση με το αν ένιωσε κάποια στιγμή να «ψωνίζεται» από την αναγνωρισιμότητα, λέει στο περιοδικό “Hello”: «Στην αρχή της πορείας σου είναι πιο φυσιολογικό να σου συμβεί αυτό, διότι είσαι νέος και παίρνουν πιο εύκολα τα μυαλά σου αέρα. Μπορεί να μου είχε συμβεί όταν ήμουν νεότερος, να σας πω την αλήθεια δεν το θυμάμαι. Θεωρώ ότι πάντα ήμουν προσγειωμένος. Από την άλλη όταν το βλέπω σε άλλους νέους, το θεωρώ και λίγο σωστό. Πρέπει να περάσουν από αυτήν τη φάση και μετά να ηρεμήσουν. Όσο ωριμάζει ο άνθρωπος καταλαβαίνει ποια είναι τα ακριβά πράγματα στη ζωή και ποια έχουν σημασία». 
Ο Πέτρος Φιλιππίδης που μιλά ελάχιστες φορές για το γιο του, λέει: «Έχει πολύ χιούμορ, είναι ώριμο και καλό παιδί, έχει καλό χαρακτήρα, είναι ευαίσθητος. Τα χαρακτηριστικά με τα οποία ταυτιζόμαστε με τον Δημήτρη είναι το χιούμορ και η ευαισθησία»....

Όσο για τον τρόπο που του έχει σταθεί όλα αυτά τα χρόνια η σύζυγός του; «Πολύ σωστά, δυναμικά και με πολλή αγάπη και τρυφερότητα. Είμαστε πολλά χρόνια μαζί, παρ’ όλο που ως ζευγάρι έχουμε αντιμετωπίσει τα μικρά καθημερινά προβλήματα. Αυτό όμως που μένει στο τέλος είναι η αγάπη και ο έρωτας. Όλο αυτό το δέσιμο».
tvnea.blogspot.com

Δεν υπάρχουν σχόλια: